Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan till varandra, först på avstånd, sedan närheten och sist sorgen över att behöva skiljas igen...


Längtan

Längtans blickar följer våran tid.

Ögon som möts,

munnan som ler.

En lätt beröring i farten.  

 

Tillsammans, bara vi två.

Vi håller,

vill inte släppa.

Håller, håller, håller.

Andas in dofterna,

smakar varandras munnar.

Håller, håller, håller  

 

Svårt att säga farväl,

för vi vet inte när nästa tillfälle ges.

håller, håller, håller

Längtan följer oss....




Fri vers av Tezz
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-06 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tezz

Mina favoriter
skavsår.