säga vad man vill om tv....men visst är det en inputt....till allt i livet =)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
säga vad man vill om tv....men visst är det en inputt....till allt i livet =)


Bom chicka Wahwah

Jag luktar dig,

Bom chicka wahwah.

Vill slita av dig kläderna

och

insupa varje liten uns lukt från din kropp.

Bom chicka wahwah

Slita av dig kläderna

och

känna din nakna hud mot min.

Bom chicka wahwah

Din lukt, kropp, existens.

Jag tappar allt förnuft

och

bara dig ser.

Bom chicka wawah.

Kom och stilla min hunger,

min hunger på dig.

Bom chicka wahwah




Fri vers av Tezz
Läst 516 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-06 12:50



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
Sjöar
av AXE
har jag stänkt
men inte tusan
blev det
som reklamen tänkt

du ville helst
att jag luktade du
då small du bara av!

Kunde inte låta bli... underbart bra skrivet!
2007-07-10

  Shininkagemusha
Heh. Reklam som inspiration. Det funkar.
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Tezz

Mina favoriter
skavsår.