Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äntligen efter flera års tystnad lyssnade jag till min inre poesi igen.


Gäckande framtid

jag vet att det är något viktigt jag behöver göra
kanske inte det som det är tänkt
framtiden gäckar mig och försöker lossa hårt bundna band

att våga vara det jag näst intill föraktar mest
att finna mig själv där ute där de andra är
utan att visa någon som helst märkbar tår





Fri vers av Sara Anteskog
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-06 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Anteskog