Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte lätta att vara sig själv och ändå en del av andra.


Begränsat mod

begränsat mod ger begränsad frihet att lyssna och se allt du kan vara
en viss isolering krävs för att verkligen vara

i detta inferno av likriktning är det svårt att vara lagom olik
så lagom olika att inget hot hägrar
lagom olika så att alla får plats

hur är man lagom olik så att allas lika värde får plats?
hur är man lagom olika och ändå skapa utveckling?

modet att vara allvarlig
modet att vara introspektiv
modet att låta analysera det självklara




Fri vers av Sara Anteskog
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-07-06 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Anteskog