Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känlan av att vara totalt fel


Osynliga ord

Bortglömd
Ratad
Avstängd
Bortvald

Ocean av icke bärbara ord
Icke igenkännbara ord
Icke mottagbara ord
Icke acceptabla ord

Bortglömd
Ratad
Avstängd
Bortvald






Fri vers av Sara Anteskog
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-07-07 12:39



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
\"icke bärbara ord\" var en frisk formulering! Visst, så är det. Vi ska titta lite närmre på oceanen...och inse att den faktiskt bara är pöl...som försvinner vid nästa gnutta värme.
2007-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Sara Anteskog