Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första dikt efter ett långt uppehåll. Efter tonåren och när jag klev in i vuxenvärlden så trodde jag att detta med dikter inte hörde dit. Silly me!!! Orden behövs för att göra mig hel.


Återfödelse

Livet omsluter mig likt en skyddande skog
träden reser sig höga
ger mig kontakt med himmeln
Fragment av blå sky
ger mig hopp och förväntan
Min hand smeker de skorviga stammarna,
jag känner en glimt av urkraft och evighet
under varje del av mina fingrar

Utan mig vad vore jag
Utan mig vad vore jag

Doften av våt skog kittlar i näsan,
sänder ett universum av värme genom min kropp
Susande tysthet ringlar in i mitt öra,
ger ett eko långt in i själens kammare
Att vara i och känna ut
ger mig en förnimmelse av djupt rotad kärlek
Att jag är lika stor som hela världsalltet
är för mig en stor euforisk känsla
men samtidigt självklar och enkel

Utan mig vad vore jag
Utan mig vad vore jag




Fri vers av Sara Anteskog
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-08 11:05



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Vacker och skön poesi.. yes silly you! det här är riktigt bra ju =)
2007-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Sara Anteskog