Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött

.

I nattens mörker
springer jag maraton
i drömmarna

Då ljuset tränger undan mörkret
vaknar jag utmattad
till att möta en ny dag




Fri vers av Mejja
Läst 320 gånger
Publicerad 2005-03-26 09:14



Bookmark and Share


    carimba
Hämta kraft från ljuset i den nya dagen...
2005-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Mejja