Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grå som dagens första skugga

Våga vara grå som dagens första skugga
Ligga i bakvattnet och flyta på vågorna

Ta tag i livet och vagga det till ro
Lägga det att vila på en bädd av gott

Vågar vi det då börjar livet leva
och kasta gnistor in i vår själ





Fri vers av Sara Anteskog
Läst 227 gånger
Publicerad 2007-07-08 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Anteskog