Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kväll på fyllan.


fylleri, fallera

Vacker, förförisk

och

fredsmäklare.

 

Högljud, irriterande

och

tjatig.

 

Idiotisk, självisk

och

trög.

 

skrattande, dansande

och

upprymd.

 

Social, sökande

och

kramgo

 

Hungrig, trött

och

snurrig.

 

Stupande hjälte

med

alkoholångor

och

kudde kramandes....

 




Fri vers av Tezz
Läst 556 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-09 22:14



Bookmark and Share


  Antropofagen
En helt vanlig helgkväll... underbart!!
2007-07-11

  Shininkagemusha
Jepp. Så går bergodalbanan.
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Tezz

Mina favoriter
skavsår.