Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trängsel.

det är så trångt i själen nu,
hopplösheten trängs med hjärtat
och det pulserande självföraktet
som vill slå
slå
slå i takt med hjärtslagen

snöstormen breder ut sig
virvlande i kaos
försöker jag samla mod
till att stå kvar där jag står
inte gå

gå dit ingen når mig

där världarna bryts
och ett barn förlorar sig
i ensamhetens vakuum
för att ingen hjälpte det att stå
stå

stå ut.




Fri vers av Linda A
Läst 182 gånger
Publicerad 2007-07-09 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda A
Linda A