Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett försök att samla mig kring den ostörda tiden som kommer till mig då och då.


fri


lycklig i min
enskildhet

bara vinden
i örat

och frihet
i tanken




Fri vers av danshäxan
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-10 07:10



Bookmark and Share


  Jer
Vörstår vad du menar och uppskattar dessa ord här. Men inte just nu tyvärr.

En promenad blir inte alltid den verklighetsflykt man önskar mig; ibland är trängseln i huvudet det man söker tillflykt från.
2007-07-10

  thyra
Underbart beskriven känsla!
2007-07-10
  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan