Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland känner jag mig bara helt fel.


Behov

Tung
trött
totalt handlingsförlamad

Skinnet gör ont när det nuddar luften omkring mig
Tårarna i kanalen som går genom min kropp bränner och trycker inifrån

Min kropp suktar efter omvårdnad och kärlek
en varm bädd av näring

Min själ vill bli sedd
bekräftad där den just nu befinner sig
Mina lungor kräver att få fyllas med liv

Jag kämpar emot av alla krafter
Jag stöter ifrån mig allt det som gör ont

Jag vill inte
kan inte
får inte
vem ska då ta hand om det som blir kvar?

Allt som är fult
allt som är äckligt
allt som är kaos omkring mig

Alla höga röster
svammel av ljud
Alla motstridiga känslor
alla krav som måste ställas

Vem ska då ställa sig upp och skrika högt
\"Jag är här!\"
\"Jag vill ha!\"
\"Jag behöver!\"





Fri vers av Sara Anteskog
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-10 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Anteskog