Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska också våga mig på att publicera lite erotik. Skönt som balans till det romatiska.


I mellanrummet

Kåtheten finns
i mellanrummet
i återhållsamheten
Kåtheten ligger
i det oförväntade,
i överraskningen





Fri vers av Sara Anteskog
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-10 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Anteskog