Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slitningar.

känslostormarna, de sliter i mig
kastar sig över mig med orkanstyrka
och ingenting kan lugna vågorna
ingenting tycks stoppa strömmarna
nedåtströmmen avgrundsströmmen
närhetsdrömmen

avstängdheten, den svälter mig
skär av mig från barnets röst
och ingenting kan stoppa tiden
ingenting verkar stilla min längtan
kärlekslängtan trygghetslängtan
ensamhetsväntan

förvirringen, den sluter mig
jag går in så långt i min värld
att ingenting kan hitta mig
ingenting kan hålla ihop livet
tomhetslivet känslolivet
sönderrivet




Fri vers av Linda A
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-07-10 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda A
Linda A