Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du & dansstegen.

Jag dansade mitt liv för dig
Spelade ut varje leende
Speglade mig i dina ögon
och andades det lätta syret
men dina händer stannade mina piruetter

Din närhet skrämde iväg mina drömmar
och jag ville inte längre se
det du ville visa mig om världen
Jag gick sönder
Min tiara brast när jag dansade för dig
Mina händer skakade
när du inte såg ensamheten i min blick

Du stampade sönder mina prinsessdrömmar,
rev mina klänningar i trasor
Du blandade in smutsen i mitt liv
och tog ifrån mig rätten att le,
rätten att dansa
och fästa min blick på annat än dig

Jag dansade mitt liv för dig
men dina händer stannade mina piruetter




Fri vers av Linda A
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-07-10 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda A
Linda A