Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev till syster.

syster, du högt älskade

tiden är knapp för de döende
vi som inte finns i livet som vi borde
det är så mycket jag vill se
men jag ser inte ens mig själv
jag fyller tomrummet med allt jag kan
men det håller på att ta mig bort, syster

syster, du vackra fjärilsvinge

ensamheten vrider näring ur själen
och jag behöver dig, för helhetens skull
det finns så många andetag som inte hittar ut
och jag lyckas inte tömma lungorna på sorg
jag sliter för att finna liv men jag letar fel
och det håller på att ta mig bort, syster

syster, du krigarinna av tystnaden

vitsippsfrön måste få tid att gro
att slå rot och finna mening i sin tillvaro
men det är så ont om tid bortom horisonten
jag vill segla med dig i vinden
låta vingarna bära oss över ångesthaven
och aldrig låta något ta oss bort, syster




Fri vers av Linda A
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-10 22:58



Bookmark and Share


  Angeldust
Du är så himla duktig på att skriva.
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Linda A
Linda A