Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blodet kring ditt minne.

hjärtslagen jagar mig

tillbaka in i dig i din famn i ditt svek
och jag minns inte varför du bad mig att stanna, jag minns inte varför jag stannade,
jag behövde dig

men min tillit jagades ihjäl
precis som såren aldrig rymdes av läkande tid,
visste inget om hur man håller en sönderslagen flicka vid liv
och jag andades ditt syre för länge
jag andades din närhet, så tung i lungorna
jag behövde mer än du kunde ge

blodet i min kropp stelnade med skammen
och jag försökte få dig ur min kropp i över ett år
jag har inte slutat försöka, jag slutar inte försöka
du skalade av mig all hud
och lämnade mig skör och tom
jag saknade dig
men jag saknade aldrig slagen och smärtan

du födde en vrede större än jag själv
och jag slåss fortfarande mot skuggorna du frammanade
jag slåss fortfarande mot sorgen
det hungrande barnet som längtade efter kärlek
som fortfarande törstar efter blod
jag försöker få det att cirkulera kring annat än ditt minne

jag ser mig i spegeln och jag känner inte igen den jag var
känner inte igen den mörka blicken och den avskalade förtvivlan du lämnade
känner inte igen den skuld du gav mig
den bristande anblicken av ett jag
det barn som gick ifrån sig själv så tidigt
och jag önskar att du var död som jag


hjärtslagen hatar dig




Fri vers av Linda A
Läst 209 gånger
Publicerad 2007-07-10 22:59



Bookmark and Share


    eva m h
Starka känslor du förmedlar!
2007-08-14

    ingensoldatdirekt
stark, och är den sann lider jag med dig. fyfan. vet inte vad jag mer kan säga.

kram
2007-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Linda A
Linda A