Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minneskänslor

.

Får minnespåminnelser
Minnena tar andetagen från mig




Fri vers av Mejja
Läst 357 gånger
Publicerad 2005-03-26 23:08



Bookmark and Share


    carimba
men låt det bara ske för en kort stund, djupandning fördriver mycket. Kort och starkt
2005-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Mejja