Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om kluvenhet inför åldrandet som kommer till oss alla


bäst före datum passerat


grå och osynlig
en falnad flamma

minns inte längre
om hon varit vacker eller ej




Fri vers av danshäxan
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-11 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan