Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan


Drömmen och verkligheten

Längtar efter havets vindar

drömmer om

fotspår i den vita sanden

drömmer om

  en varm hand i min 

drömmer om

vågorna runt våra kroppar

som omsluter oss av havet. 

Vaknade av en djupt snarkan de make.

Steg upp

satte mig med kaffekoppen

och lät verkligheten komma.




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 390 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-12 10:15



Bookmark and Share


  Sunlight
Vad vore väl livet utan drömmarna... kanske är de oupphörligen sammanvävda i varandra..? Fint skildrat!
2007-07-12

  * Ammi *
igenkännande faktiskt .. tur ändå att vi har våra drömmar som förgyller tillvaron som ändå är vårt liv!
2007-07-12

  JamesDean VIP
drömmar är härliga, vackert!
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström