Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslogrenar

 

Att vila

i balans

när vi är vilse

bland känslornas översta

yttersta tunna trädgrenar

är att le

mot solen

utan att huvudet faller.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-12 12:51



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Underbar text, tröstande och positiv! Läste din text med glädje!
2007-07-15

  sabina stark
Att vila i balans när vi är vilse, så vackert. Kloka ord här ;-)
2007-07-13

  Lilla My* VIP
Att precis hålla huvudet över vattenytan...vila sig i ro är gott då**
Du skriver det fint poetiskt**
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf