Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När modet sviker längtan

.

När livet tar mer än det ger
Jag inte kan se det du ser

Då hjälper det föga med orden
Att tidens andrum kommer

Nu sviker modet längtan




Fri vers av Mejja
Läst 383 gånger
Publicerad 2005-03-27 20:02



Bookmark and Share


  karenina VIP
känner igen mig i dina ord o de gör så ont att läsa.. sista strofen så talande, så kännbar.. o tyvärr så igenkännande..
2005-04-06

  kath
starkt formulerat om den känsla som kommer i livets mörka dagar, mycket fint.
2005-04-02

  stella
När modet sviker längtan...så vackert formulerat!Dom här dagarna är inte roliga.
2005-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Mejja