Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och visst vill du bara sudda ut han...sådär?


Den nya lacoste är inte helt fel.

Hej pojke.
Har du hittat din väg än?
För jag har hittat min. Säger vi.

Och vet du?
Mitt rum luktar fortfarande dig,
trots att du aldrig satt din fot här.


Och pojke,
dem sjunger ballader på radion,
och jag skriver fortfarande låtar om dig.

Du pojke,
när jag säger att jag är nyfiken,
så är det bara avundsjuka vi talar om.

------

Hej.
Jag går på min väg nu.
Och jag skiter i din.

Och vet du?
Jag har sprutat den nya lacoste i rummet nu.
Ja, din doft är borta

Och du,
ballader är ute.
Jag har nya texter att skriva.

Du?
Nicke nyfiken är död.
Och mitt svarta moln är nu borta.

------




Övriga genrer av tanja georgsson
Läst 438 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-13 00:22



Bookmark and Share


    Fantasioffer
denna är riktigt bra :D
2007-07-15

    Oprofessionell
den här var grym!
2007-07-13

    Oprofessionell
den här var grym!
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

tanja georgsson
tanja georgsson