Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland har jag så svårt att låta ilskan komma. Jag önskar jag hade större tillgång till den.


Jag önskar ilskan vore min granne

Jag önskar ilskan vore min granne
jag önskar att den kom och knackade på ibland

Jag önskar den vore mig nära
jag önskar den kunde färdas igenom mig,
likt blixtens färd genom våt kropp
en stormig sommarnatt

Jag önskar den fick mina fingrar och tår att lysa och glöda,
och ge livet ett rum att andas i




Fri vers av Sara Anteskog
Läst 465 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-13 12:35



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Känner igen så starkt. Väl fångat och uttryckt.
2007-08-17

  Maud Li
Träning! Man kan börja lyssna mer på ilskan och försöka formulera och förstärka den med ord man är ovan att använda. Penna och papper är ju bra om man inte har någon som \"kan gilla läget\"... Ilskan finns ju ofta i en vrå, men behöver mer rum för att färdas och leva.
2007-07-13

    Mr.painter
Oj då skit bra joo
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Sara Anteskog