Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför måste man alltid vara lagom?


Jantelagen

Omvärldens skepsis
lämnar bräckliga sinnen
signalerande
känslan att lagom är rätt

Kan vi födas på nytt?

Sudda jante.....
och andas

Självförtroende




Övriga genrer av Jenny Karlsson
Läst 363 gånger
Publicerad 2005-03-28 06:18



Bookmark and Share


  aftermath
hoppas fler tar upp samma ämne.
det behövs!
2005-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson