Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min drift

starkare än havets vilda vågor
starkare än stormens hårda tag

dock inte kraftigare än två älskande

men ändå..

likt den hetaste eld som härjar

står jag här stadigt som trädet
som vägrar böja sig för vinden

stadigt står jag här

i väntan




Fri vers av Sparven
Läst 429 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-14 02:45



Bookmark and Share


  Dilsewat
Jag älskar sådana bilder du förmedlar! Naturens/människan/krafterna dem emellan!
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven