Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mötte grannen en dag - har följt henne sedan dess....


herre över sin hund?

grannen är hundvakt
och vovven går dit den vill
prick klockan 8.40 passerar ekipaget

\"god morgon\" hon nickar och ler
vovven stannar inte en sekund

hennes ansikte grimaserar
när kopplet drar åt runt handleden

\"poff\" de är borta
redan vid nästa tuva




Fri vers av danshäxan
Läst 230 gånger
Publicerad 2007-07-15 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan