Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du inte intresserad av måndagssnusk...läs inte!!!

 

Så var det GUBBEN från Limerick

förutan något vett och skick

satt och doppa

i frugans soppa

sin gamla sladdriga pillevick

 

Så var det Drinkaren från Banjul

blev in i helsicke full

trodde det var Lisen

han tog bakifrån vid spisen

jag säger stackars hans pitbull

 

Bs-07

 

 

 

 

 




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 844 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2007-07-16 06:15



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Bara titeln gör ju att man måste in och läsa...
Arma djur i den andra dikten!
2007-08-07

  Rune Thorsell
Ja, Du Bodil!

Du är som allra härligast
när Du är som förfärligast.
2007-07-24

  Havsjungfrun
haha..=)
2007-07-17

    JJ VIP
Jag fick läsa måndags snusket på tisdagen...Men det funkade! Haha! Mvh. JJ.
2007-07-17

  tingeling
hahah, skrattar väldigt mycket. Tack för en otroligt bra läsning.
2007-07-17

  Christer Eriksson
jag läste ändå, fast jag inte var intresserad. nu får jag skylla mig själv. limerick är inte min grej det är liksom stefan o den andre kristers grej.. men säkert så är det bra om man gillar rim o allt det där. rocka på bodil..
2007-07-16

    Martall
Gaaaapskratt!
2007-07-16

  Sunlight
\"Är du inte intresserad av måndagssnusk...läs inte!!!\"
hmm... jo... jag läste... hihi! :D
Strålande skrivet som vanligt Bodil!!
2007-07-16

    ej medlem längre
hehe...tack för skratt!!
2007-07-16

  aol
hahaha den satt bra
2007-07-16

  Lilla My* VIP
HaHa**Var får du allt ifrån?!!
En redi rivstart på veckan blev de;))
2007-07-16

  Patrick K
Haha riktigt härlig start! Tack!
2007-07-16

  devilsangel
*asg* Morgonstånd har guld i mun, eller...

Helskön start på måndagsmorgonen, tack gumsan :-)
2007-07-16

    Maria Malm
ooo, Bodil........Tack!!!!!jag behövde få skratta!!!!
2007-07-16

  © anakreon VIP
Fnissar i morgonsolen,
förnöjt från datorstolen:)
Carl-Erik
2007-07-16

  Krissie
Hahaha!

Lite snusk på morgonkvisten piggade upp ja!
2007-07-16

  ospray
ha ha precis vad man behöver en
månda morrron
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg