Med inspiration från Twin Peaks Bob... i mitt hem." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med inspiration från Twin Peaks Bob... i mitt hem.


Skräckens väsen

 

Skräcken föddes

spegelbilden av mig själv

leende åt mig

du stod där

 

Sedan dess rädslan levt

lät det synliga styra

tillät mig ej att se

evigt blundat

för dig

 

Trots min blindhet

hörde ditt hånskratt

från förbjudna riken

hatat min lydnad

 

När ingen ser

du visar dig

skruvar mitt sinne

visar ett anti liv

dansande med min ledsna själ

skrattar till min dårskap

 

Jag fann dig

där normen inte nås

rädslan en mask

du grät då jag såg dig

 

Innan jag kände

skräcken inom

nu jag älskar dig

älskade skräck

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

visa mig mer...

 




Fri vers av Horatius
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-18 21:44



Bookmark and Share


  VITRIOL
Ditt sätt att bli vän med skräcken är läskig L* och beundransvärd. Det är en sann glädje varje gång masken börjar leva och normen visar sig vara otillräcklig för det rikedomar våra inre riken bär. Ditt rike har inga gränser.
2007-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius