Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig stanna....

Förvirrat springer jag runt,

För att hitta den där famnen.

Men det är aldrig någon som håller

tillräckligt hårt...

Snart är jag där irrandes igen.

En kyss i  farten,

ett leende till en vänlig själ.

Kramar som skriker ensamhet,

ett skratt för att slå bort allt ont.

Men just nu... måste jag springa....




Fri vers av Tezz
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-16 10:28



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Du fångar en känsla på ett vackert och precist sätt!
2007-07-20

  Lilla My* VIP
Fin text som beskriver det där förvirrade tillståndet att inte veta var bekräftelsen finns...
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Tezz

Mina favoriter
skavsår.