Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

London baby

Jag är så klar med den här stan,
och ett annat vapen väntar.
Londons skyline skymtar vid horisonten.




Fri vers av enlitenenstor
Läst 468 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-16 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enlitenenstor
enlitenenstor