Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tro inte att jag är lycklig bara för att jag ler....


Tårar eller icke tårar...

Tårar av glädje,

tårar av sorg.

 Lätt att se, något är på gång.

Men om hjärtat blöder och gråter en flod.

Vem kan då se vad som inuti gror?

Att dölja en tår är inte så lätt,

man kan svälja många gånger,

men tillslut tar den ut sin rätt.

Men smärtat i hjärtat,

kan lätt förvirras med ett leende eller två...

Jag kan skratta, jag kan leva och jag kan le.

Men oj vad du har fel....




Fri vers av Tezz
Läst 438 gånger
Publicerad 2007-07-17 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tezz

Mina favoriter
skavsår.