Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När inte gråten kommer ut


Tårar av glas

Tårar av glas
stelnad i min hals och strupe
Blockerar vägen ut
med sin ljusblå vackra skönhet

Likt odödlig is
som inte kan smälta.
Likt isskulpturer i skuggan av solen
som inte låter dess strålar smeka dess yta

och

låta all dess bevarande gråt sakta rinna nerför min kind.

Varje andetag bränner som frostad kyla.
Lätta små andetag låser in min iskonsts ömtålighet

Iskonst som måste skyddas

bevaras



jag inte skadar mig själv eller andra





Fri vers av Sara Anteskog
Läst 447 gånger
Publicerad 2007-07-17 12:00



Bookmark and Share


    Ti-elina
Ja, så kan det vara. Känslan av gråten i halsen har vi nog alla haft någon gång och inte haft möjligheten att gråta ut.

Den här gillar jag!
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Sara Anteskog