Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

missunnsam

 

 

 

Det är väl kul att det går

bra för mina vänner

mina före detta vänner

inga vänner

 

inga riktiga vänner

skulle få för sig att gå

bättre för än mig

hellre jag än du

 

men gå bara gå då

lämna mig här

och gör bara gör

karriär

 

bli lycklig

sann mot dig

själv kär jag är inte

missunnsam men

 

Jag saknar stil,

jag saknar klass

-

det är bara jag som har det

 

 




Fri vers av Mattias Karlsson
Läst 482 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-17 19:38



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Här gräver du i något jäkligt viktigt...
2007-07-30

    wilja
just självdistansen som föregående nämner, sannerligen har du det. det lyfter dina texter. jag gillar!
2007-07-17

  wayward - taiga
det - har du ;)

justa brickor!, ..och en god portion självdistans!
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal