Vet att ni inte gillar långa därute, och ja den är lång men förhoppningsvis av en annan karaktär, en rörlig karaktär

Alltså ska den ska läsas som man tänker - fort och lite hackigt

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet att ni inte gillar långa därute, och ja den är lång men förhoppningsvis av en annan karaktär, en rörlig karaktär

Alltså ska den ska läsas som man tänker - fort och lite hackigt




UPPGÅNG & FALL

 

Där hos henne

Ut i dans

En väg hem

En fråga i natten

Där en skatt

Blinkar till i displayen

Ett fragment av natten

Ljust svar tillbaka

3 dagar av oändlighet

Mod och tålamod

Något kopplar och växer

Misslyckas, sen rädslan

Den ovetandes oro

Sen nåt nytt

Din utsträckta hand

Jag tog väl hela armen

Mötet lever och lever kvar

Spelade korten

Vann eller förlorade?

Insatsen borta

Annat i min ägo

Börjar sakna

Olidlig längtan

Kryper ned vid dig

Somnar med dig

Du är kvar när jag vaknar

Kan inte låta det vara

Försöker låta dig vara

Aldrig långt borta

Förädiskt lätt

Obeskrivligt svårt

Misstag av godhet

Naiv hela tiden

Har en chans att blunda

Ser ditt ansikte

Hör din röst

Känner din närvaro

Kan inte låta bli

Mitt uppgång och fall

Denna totala ärlighet

Allt jag känner

Kan inte låta bli

Döm och straffa mig inte

Jag ber och jag ber dig

En annan Gud månne

Jag vill tala

Ser du klart?

Hör du mig?

Lämnar du det bakom?

Önskar du aldrig?

Existerar då den önskan?

Min önskan finns

Den lämnar aldrig

 

 

Igen hos dig

Vilken deja vu

Märklig är situationen

Rubbad ur mina banor

Kan inte vara ärlig där

Be mig att stanna(!)

Jaga mig på flykt(?)

Vägen hem förgylls

Du förgyller den

Då är det värt det

Fly mot drömmen

Så hörs vi igen

Vågat och dumt?

Ärligt och vackert?

Nu är längtan här

Nu saknar jag igen

Nu vet jag

Vad ska du göra?

Ger dig ett hjärta

Du vill ha det senare

Ber att få återkomma

Jag väntar

Men inte tålmodigt

Du faller lite

Fall hitåt

Jag tar emot

Armarna utsträckta

Fel fråga

Fel svar

Ännu mer fel svar tillbaka

I min famn kan det rättas till

Ord bara förvanskar

Min ärlighet slår

Du känner min längtan

Men inget svar

Har stunden varit?

Har jag forlorat den?

Ord men inga händer

Ord, behöver dem ej

Behöver dig här

Ge mig tid och plats

Min längtan är ärlig

Jag är alltid ärlig

Mitt uppgång och fall

Min längtan fäller mig

Tar du emot?

Önskar du tog emot min längtan

Här nu ovetande

Hoppas att du förstod

Fruktar att du förstod

Längtan gav ärligheten

Ger ärligheten dig?

Skrämdes jag igen?

Mitt uppgång och fall

Kan inte göra annorlunda

Det är bara min känsla

Bara min ärlighet

Endast jag

Naken och allena

För starkt för dig?

Min uppgång eller mitt fall?

 

 




Fri vers av theperna
Läst 170 gånger
Publicerad 2007-07-19 08:45



Bookmark and Share


    Nattviol
\"with or without you?\"
U2
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna