Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välj

Glaciärer som smälter och höjer havsnivån,

eller att människor mördas för en telefon.

Innanhav som blommar och förstör sommarens dopp,

eller presidenter som kallar sig mänsklighetens hopp

Tonårstjejer som badar katter i bensin och tänder på,

eller män som inte kan uttrycka sig utan bara slå.

Vilket är största hotet?

vad tar död på klotet?




Fri vers av Berra Bäver
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-20 18:39



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Usch usch!!! vidriga saker pågår, men största hotet? är väl människan då, är det inte hon som bär ansvar inför sig själv och håller sin hand över klotet, eller??
2007-08-11

    Nattviol
varför välja?
bort med skiten!
vägrar att det ena utesluter
det andra!
annars gillar jag din text!
applåd ska du ha***
2007-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver