Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avtryck

Fötter lämnar tyngdens avtryck i sanden,

fåror och linjer visar livets mot- och medgångar i handen,

men om ditt hjärtas sorg och glädje måste du själv berätta,

för det lämnar inget spår annat än i själen




Fri vers av joho
Läst 337 gånger
Publicerad 2005-03-30 00:18



Bookmark and Share


    zapatista
hmm bra. Textens innebörd träffade mig och tvingade mig lämna en kommentar =)
2005-03-30
  > Nästa text
< Föregående

joho
joho