Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frida

Älska mig mer imorgon än igår
Älska mig mindre idag än imorgon
Älska mig för mina felsteg
Älska mig för mina rätt
Jag älskar dig mer imorgon än igår
Mindre idag än imorgon




Fri vers av LillasysterKanin
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-07-21 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillasysterKanin
LillasysterKanin