Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

soft shoulder



bilden i mitt inre
när jag sluter ögonen

din nakna kropp
möter min hand

jag dör när du
sänker ditt huvud




Fri vers av danshäxan
Läst 208 gånger
Publicerad 2007-07-22 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan