Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om arbetet med att älska sig själv


Du lilla flicka

du lilla flicka med de söta lockarna
du lilla flicka med de äppelröda kinderna
du lilla flicka med de runda knubbiga formerna

vad hände med dig?
vad hände med det lätta sinnet?
vad hände med det oförstörda hjärtat
som obegränsat och naivt mottog allt som gavs till det


bom krach!!

krackelerad lasyr
igenomborrad hjärta och själ
förvirrad oas i solar plexus

du lilla flicka med förvirrad själ
jag ska hjälpa dig hitta hem












Fri vers av Sara Anteskog
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-22 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Anteskog