Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att våga lite på sig själv och ha lite självtillit. Att vara den man är.


Finns här någon att ta dess hand

stor och stark med öppen famn
vissna blad under mina fötter

stor och stark bosatt i min själ
vågar jag knacka på

stor och stark väntar på att få komma ut
finns här någon att ta dess hand




Fri vers av Sara Anteskog
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-22 15:06



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Med den kraften finns alltid en hand som vill hålla. Rakryggat och full av säkerhet, ändå den där frågan...
2007-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Sara Anteskog