Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Typ, något underligt som ploppa upp i mitt huvud.


Livet är som vinden.

Livet är som vinden.
Ena dagen kan det vara vindstilla, nästa storm.




Fri vers av Sanera
Läst 497 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-23 00:46



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Håller med. Fint fångad vind.
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Sanera