Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken livrädd



- Vad gör dig rädd?

- KÄRLEKEN!!!

... Det blir tyst....

Sedan säger du;

- Med mig behöver du inte var rädd!

... jag tittar, försöker förstå.

Väntar på dina ord!

Men det blir tyst igen...

...tystnaden fortsätter...

och du säger inget mer.

Så är jag där igen!

Fröken livrädd för kärleken!




Fri vers av Tezz
Läst 594 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-23 16:34



Bookmark and Share


    alonee
det är inte många känslor som framkallar rädsla så mycket som kärlek. kanske en annan sorts rädsla än fobier och grejer..
men tummen upp för dig!!
man känner lite smått igen sig :p
2007-07-23

  Nikolai Jungsin VIP
Klart som fasen att man är rädd.. man kan ju vinna något:)
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Tezz

Mina favoriter
skavsår.