Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig...



Ge mig tillfälle
Ge mig makt

och jag
Gör det i din takt




Fri vers av Malin Johansson
Läst 384 gånger
Publicerad 2005-03-30 22:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En rolig dikt på något vis. alltså du är inte en diktator som trampar över utan snarare den upplyste snälle despoten *s*

Alvarligt jag gillar den.
2005-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.