Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behövde råd och tröst


Den tomma kyrkan

Stod utanför

kyrkporten

ville prata med Gud

När jag

öppnade porten

var kyrkan tom.

Gud

 fanns inte där.




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 498 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-25 09:30



Bookmark and Share


  Eline.P
Sökande rader som ger mig många tankar. Egentligen tror jag som föregående att det är inom oss vi bör söka...men inte lätt bland alla skrymslen och annat som pockar och gnager där/Kram
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström