Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägrar oss

Har hoppets vindar vänts emot oss
Vi var på väg i hamn

Nu driver den oss utåt
Vägrar låta oss släppa ankar

Blåser oss ut på det öppna havet
Där den missunnar oss nå botten




Fri vers av Sparven
Läst 224 gånger
Publicerad 2007-07-26 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven