Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet har gått vidare



Jag vet ditt liv
det har gått vidare
till det du skapat
Minnena ligger bakom ryggen din

Jag vet ditt liv
det har gått vidare
kanske visheten dök upp
och du förlorade friheten

Jag vet ditt liv
det har gått vidare
skuldkänslorna förvandlades
till familje kärlek


Jag tror ditt liv
har gått vidare
till det du vill skapa
av begravna skuldkänslor

Jag hoppas ditt liv
har gått vidare

för det har snart mitt
och jag samlar på mig
minnena bakom ryggen min




Fri vers av Malin Johansson
Läst 396 gånger
Publicerad 2005-03-31 22:00



Bookmark and Share


  Markattan
Upplever först en viss sorg, men till slut känns det hoppingivande och som ett löfte om nya tag, nya vägar i livet. Berörande och bra!
2005-04-01

    Bror
Jättebra.
Att samla på sig minnen och gå vidare känns både sorgset och lyckligt. Precis den delade känslan som denna dikt förmedlar. iaf till mig.
Fint.
2005-03-31

    carimba
den här är fin, en lite hoppfullare ton än tidigare, men jag önskar att du kunde kasta av dig dom där minnena du har bakom ryggen din... eller i alla fall sluta samla på dom
2005-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.