Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

piltavla

Du kastade en pil i mitt hjärta
Mitt i prick
Din säkerhet gröpte hål
Stora gropar
svåra att fylla igen

Du tog ut den och lät mig glädjas
Slungade nya
och fick mig att åter lida
Mycket smärta
gav du mig igen

Pilarna är borta för alltid
men såren varar
Ärren bleknar aldrig
Starka känslor
försvan likt vinden igen

Vill inte vara en piltavla!

Så....

Det blir aldrig vi




Fri vers av Julia S
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-28 02:39



Bookmark and Share


    Nicklas
Starkt och smärtsamt.
Många har vi nog känt oss som piltavlor - som du så bra beskriver det.

Att bli sårad inpå själen, ja, det finns inte ord att beskriva den smärtan.. Och visst, såret kanske läker om man ger det tid. Men efteråt lämnas man med ärr. En del riktigt fula..


Bra skrivet! Stå på dig!
2007-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Julia S
Julia S