Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cigaretter

Du är besatt
av ett gift som är dödligt.
Lika mycket som luft och vatten
skriker din kropp efter dödlig rök.




Fri vers av Julia S
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-28 04:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia S
Julia S