Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gamle Generalen dansar vilt bland ölburkar

 

Låsta leende

Stängda gardiner

Öppna tonfiskburkar

Luktar ostron tångräka

Vademekum och piss

Den gamle Generalen dansar vilt bland ölburkar

Soptunor och glömda hjärtan

Förtvivlan bytt till handskar av varmare slag

Solen har gömt sej allt för länge

Den gamle Generalen dansar sina sista steg




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-28 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter